>

De juiste sleutel voor uw bouwproject

Laat uw bouwproject in Nieuwerkerken en omstreken uitvoeren door een betrouwbaar én innoverend bedrijf. Kies voor familiebedrijf Dané bvba.

Van ruwbouw tot oplevering

Bent u op zoek naar een expert in het optrekken van een nieuwbouwwoning met sleutel op de deur? Vertrouw dan op vader en zoon Quintiens. Als zelfwerkend patroon voeren ze het project van A tot Z uit, waar nodig met onderaannemers. Op elk moment hebt u één aanspreekpunt voor al uw vragen. De bouwwerkzaamheden gebeuren in nauw overleg met de architect. Bouwbedrijf Dané bvba verzorgt de ruwbouw en de vloerwerken, de onderaannemers zorgen voor de afwerking wat betreft dakwerken, pleisterwerken, elektriciteit en sanitair. Uw woonst, binnen én buiten, vanaf de steunmuur tot de oprit of het terras wordt minutieus uitgewerkt.

Energiezuinig bouwen

Bij elke inrichting wordt getracht de energiebehoefte zo laag mogelijk te houden. De meeste projecten worden CASCO afgewerkt wat de koper nog de vrije keuze geeft uit de afwerking van vloer, keuken- en badkamermeubilair. Ook ruwbouwwoningen die water- of winddicht worden gemaakt behoren tot de opties.

Alle woningen worden steeds opgeleverd met een E-peil lager dan 15. Deze Bijna Energie Neutrale woningen met een netto energie behoefte van 30kwh/m² of minder maken gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en driedubbel glas (K-waarde 0,6). Door het lage E-peil geniet u van een premie van minstens 1.800 euro en een vrijstelling van het kadastraal inkomen gedurende vijf jaar !

Lage energiebehoefte

Een lage energiewoning verbruikt minder energie en vermindert dus ook de uitstoot van CO2. Een win-winsituatie voor uzelf én voor het milieu dus!

De energiebehoefte optimaliseren én verlagen is mogelijk door:

  • het compact bouwen en rekening te houden met onnodige oververhitting.
  • de spouwmuur te isoleren met PUR-platen van 12 cm dik.
  • vloerisolatie te voorzien van PUR van minimum 10 cm.
  • platte daken te voorzien van minimum 16 cm PUR en hellende daken van minimum 22 cm glaswol.
  • beter isolerend 1.0 dubbel glas met thermisch verbeterde afstandshouders te gebruiken voor de ramen of te kiezen voor driedubbele beglazing.
  • overal vloerverwarming te plaatsen waardoor de volledige woning opgewarmd kan worden met een lage temperatuur. Dit kan door middel van een condenserende ketel op aardgas.
  • het systeem D te voorzien bij ventilatie wat zoveel betekent als een mechanische toevoer en afvoer met warmterecuperatie.

Wanneer u bouwt met Dané krijgt u ook een attest van de blowerdoortest waardoor u op de hoogte bent van de luchtdichtheid van de woning. En elke woning wordt voorzien van minimum 20 m² fotovoltaïsche zonnepanelen met een opbrengst van minimum 3120 wp.

Heeft u vragen of wenst u een prijsofferte op maat ? Neem dan nu contact op.

Copyright © 2020 Dane Bouwprojecten - Alle rechten voorbehouden

Gemaakt met kennis en passie door DrWeB E-commerce